Komunalno društvo Ježinac d.o.o. omogućilo je svojim korisnicima dostavu računa za odvoz i zbrinjavanje komunalnog otpada kao i račune za grobnu naknadu u elektroničkom obliku, servisom ePošta.

Cilj nam je omogućiti potrošačima primanje računa bez upotrebe papira, na brz, efikasan i siguran način, putem usluge koja je za potrošače potpuno besplatna.

KAKO SE PRIJAVITI ZA ePoštu ?

Svaki korisnik prilikom prijave za korištenje servisa ePošta dobiva pristup svom eBox-u  (elektroničkom poštanskom kovčežiću).

Prijaviti se može dostavom ispunjenog Zahtjeva za korištenjem servisa ePošta osobno u bilo koji poštanski ured (ovdje možete preuzeti zahtjev, ispuniti ga na računalu i ispisati u 2 primjerka, koja trebate predati operateru u poštanskom uredu).

TKO MOŽE OTVORITI ePoštu?

Punoljetne, poslovno sposobne domaće i strane fizičke osobe, s prebivalištem u zemlji ili inozemstvu.

ŠTO MI OMOGUĆUJE ePošta?

  • Primanje dokumenata u elektroničkom obliku (na moderan, praktičan i ekološki prihvatljiv način)
  • Plaćanje računa (čak i onih koji su stigli na kućnu adresu) kreditnim i debitnim karticama svih banaka
  • Slanje pisma u elektroničkom obliku na ispis, kuvertiranje i uručenje primatelju (obično, prioritetno i preporučeno pismo)
  • Slanje pisma u elektroničkom obliku drugom korisniku servisa, kao obično ili preporučeno pismo
  • Pravne osobe mogu slati i grupe pisama na više primatelja odjednom
  • Slanje prigodnih pisama (u ime Djeda Mraza, rođendanska čestitka i sl.) na uručenje u fizičkom obliku
  • Slanje brzojava putem mobilne aplikacije
  • Korisničkim imenom i zaporkom ePošte građani mogu pristupiti sustavu e-Građani

Kako se razvijaju nove funkcionalnosti tako se ePoštom može koristiti sve više poštanskih usluga  u elektroničkom obliku putem računala, mobitela ili tableta.

KADA I KAKO ĆU DOBITI RAČUN JEŽINCA D.O.O. U SVOJ eBOX?

U svojoj ePošti se trebate prijaviti za primanje računa u elektroničkom obliku od Ježinca (i to za svaki račun posebno), nakon čega ćete račune za odvoz i zbrinjavanje komunalnog otpada i račune za grobnu naknadu primati isključivo u svoj eBox. Računi će se dostavljati periodički, kao i kod klasične dostave, ali isključivo u elektroničkom obliku.

GDJE MOGU SAZNATI VIŠE O SERVISU ePošta?

  • Na Internet stranici eposta.hr,
  • Putem korisničke podrške Hrvatske pošte d.d., telefonom na broj 072 500 501 ili email-om na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,

Obavijest - Radno vrijeme blagajne za naplatu parkinga na blagdan Velike Gospe 15.08.2018.

Poštovani,

 

radno vrijeme na datum 15.08.2018.g. je od 07:30h do 14:00h.

 

S poštovanjem

Općini Tisno i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sklopili su ugovor o nabavi spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, na temelju Javnog poziva za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

Procijenjena vrijednost nabave spremnika za odvojeno prikupljanje otpada iznosi 302.662,00 kn od čega će se sufinancirati 85% iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost , a preostala sredstva u visini od 15% osigurat će se iz proračuna Općine Tisno.

Sukladno odobrenim sredstvima, nabavit će se spremnici za reciklabilni otpad te kućni komposteri, a sve svrhu postizanja cilja povećanja stope odvojenog prikupljanja otpada u odnosu na 2016. godinu.