Informativne aktivnosti

Ježinac d.o.o. je osigurao spremnike za odvajanje reciklabilnog otpada u kućanstvu. No, bez savjesnih sumještana, pravilno razvrstavanje otpada ne bi bilo moguće. Pravilnim odvajanjem u svrhu recikliranja pridonosite štednji prirodnih resursa i energije te zaštiti okoliša. 

Poziv na edukaciju 1.

U četvrtak, 27. siječnja 2022. godine u 11 sati u prostorijama tvrtke Ježinac d.o.o. održat će se radionica o održivom gospodarenju otpadom, pravilnom odvajanju u kućanstvu te ponovnoj upotrebi predmeta. Organizacija radionice dio je europskog projekta „Nabava komunalnog vozila za zeleno Tisno“ koje provodi Ježinac d.o.o., a sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Radionica će se održati u skladu s odlukom Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, odnosno uz poštivanje strogih mjera fizičkog distanciranja i obvezatno korištenje maski. Iz istog razloga, broj prisutnih ograničen je na 25 osoba, stoga molimo zainteresirane da svoj dolazak potvrde na mail kontakt@jezinac.hr ili na broj mobitela 0993120414 najkasnije do 26. siječnja.

Poziv na edukaciju 2.

U četvrtak, 27. siječnja 2022. godine u 13 sati u prostorijama tvrtke Ježinac d.o.o. održat će se radionica o održivom gospodarenju otpadom, pravilnom odvajanju u kućanstvu te ponovnoj upotrebi predmeta. Organizacija radionice dio je europskog projekta „Nabava komunalnog vozila za zeleno Tisno“ koje provodi Ježinac d.o.o., a sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Kohezijskog fonda. Radionica će se održati u skladu s odlukom Stožera civilne zaštite RH za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom, odnosno uz poštivanje strogih mjera fizičkog distanciranja i obvezatno korištenje maski. Iz istog razloga, broj prisutnih ograničen je na 25 osoba, stoga molimo zainteresirane da svoj dolazak potvrde na mail kontakt@jezinac.hr ili na broj mobitela 0993120414 najkasnije do 26. siječnja.

Letak_Biomasa

Letak-za-OSI

Brosura-Za-zeleno-Tisno